Handgemaakte keukens

Wij maken handgemaakte keukens op maat. Want wat is er mooier dan een keuken die helemaal op uw wensen is afgestemd? Wij kunnen het niet bedenken.

 • Handgemaakte keukens laten wensen in vervulling gaan
 • Handgemaakte houten keuken
 • Handgemaakte keukens prijzen
 • Informatie over een handgemaakte keuken op maat nodig?
 • Foto’s van opgeleverde projecten

 • Handgemaakte keukens laten wensen in vervulling gaan

  De grootste reden om voor een handgemaakte keuken te gaan is de enorme hoeveelheid ontwerpmogelijkheden en smaken die door maatwerk tot uiting kunnen komen.

  Met onze jarenlange ervaring en vakmensen in dienst kunnen we je van A tot Z ontzorgen. Lucas Boer Interieurbouw laat jouw wensen met gemak in vervulling gaan. Het maakt niet uit wat voor ruimte of stijl de voorkeur heeft – dankzij onze vaardige handen krijgen wij het voor elkaar. Naast keukens maken we ook andere handgemaakte meubels.

  Handgemaakte keukens
  Handgemaakte keukens door Lucas Boer Interieurbouw

  Handgemaakte houten keuken

  Op zoek naar een handgemaakte houten keuken? De meubelmakers van Lucas Boer Interieurbouw weten van elke houtsoort een keuken op maat te maken. Of het nu handgemaakte eiken keukens zijn of een ander type hout; wij staan voor je klaar.

  De keukens worden samen met jou ontworpen aan de hand van jouw verhaal en wensen, waardoor er voor ieder huishouden een perfecte match ontstaat! De timmerlieden beheersen de kunst van het houtbewerken; zij kunnen van ruw materiaal iets unieks maken.

  Handgemaakte houten keuken door Lucas Boer Interieurbouw

  Handgemaakte keukens prijzen

  Elke keuken heeft een eigen prijs die bepaald wordt door het soort materiaal, de grootte van de keuken en de exclusiviteit er van. Omdat elke situatie anders is, kunnen we geen exacte prijs geven.

  Bij onze keukens wordt altijd gekozen voor kwaliteit en wordt er niet bezuinigd op materiaal. De handgemaakte keukens van Lucas Boer Interieurbouw gaan daarom een heel leven lang mee.

  Informatie over een handgemaakte keuken op maat nodig?

  Wij zijn altijd op zoek naar manieren om de dromen van onze klanten te verwezenlijken. Wat zijn de jouwe? Heb je al ideeën over hoe je droomkeuken zou willen of ben je nieuwsgierig naar wat er mogelijk is qua stijlen, materialen en apparatuur die vandaag de dag beschikbaar zijn?

  Neem dan contact met ons door te bellen naar 0181 600 234 of door het invullen van het contactformulier. In een kennismakingsgesprek voorzien wij je graag van informatie over de mogelijkheden en geven wij een eerlijk advies.

  Foto’s van opgeleverde projecten

  Van kleine inbouwkasten, grote inbouwkasten tot het maken van trappen. We verzorgen maatwerk en maken wat je wilt.