TV kast op maat laten maken? Meubel, wandkast met en zonder haard

TV kast op maat

TV kast op maat laten maken? Meubel, wandkast met en zonder haard

//
Posted By
/
Comment0
/
Categories

TV kast op maat nodig? In dit artikel leggen we je uit wat het precies is en bespreken we de populairste soorten.

 • Wat is een tv kast op maat?
 • TV meubel op maat nodig? De meest populaire opties uitgelicht
 • TV wandkast op maat
 • TV meubel op maat van hout
 • Heerlijk ontspannen met een tv meubel op maat met haard
 • TV meubel op maat industrieel
 • TV kast op maat laten maken? Lucas Boer Interieurbouw staat voor je klaar
 • TV meubel op maat in Rotterdam en omgeving
 • Wat is een tv kast op maat?

  De naam zegt het natuurlijk al: een tv kast op maat is een kast waarin je tv-meubel perfect tot uiting komt. Vaak is dit maatwerk.

  Over het algemeen is de huiskamer het centrale punt van een huis. Een passend tv-meubel maakt de ruimte dan helemaal af. Op maat gemaakte tv-meubels sluiten naadloos aan op de beschikbare ruimte en is een ideale aanvulling voor iedere woonkamer, omdat het altijd voldoet aan jouw wensen.

  TV meubel op maat nodig? De meest populaire opties uitgelicht

  Met een tv-meubel op maat kun je genieten van de perfecte opstelling voor de woonkamer. Je hebt vaak 2 opties:

  1. Er wordt gekozen voor een volledig nieuw meubel
  2. Of er wordt maatwerk gemaakt bovenop een bestaande kast

  Ben je van plan om een tv meubel op maat aan te vragen? Lees dan snel verder. Hieronder bespreken we de populairste op maat gemaakte tv-meubels van het moment.

  ‘Lucas Boer Interieurbouw vertaalt de wensen van de klant tot een prachtig ontwerp en in samenwerking maken ze er een prachtig meubel van!’

  TV wandkast op maat

  Zoals hierboven al kort omschreven, vormt het tv-meubel vandaag de dag het epicentrum van de woonkamer. De eisen die we stellen aan een tv-meubel, zoals een tv-wandkast op maat, worden steeds hoger.

  Om een tv-meubel aan te passen naar je eigen wensen, komt het vaak voor dat er voor een tv wandkast op maat wordt gekozen. Hieronder kun je een voorbeeld vinden van een op maat gemaakte tv wandkast.

  Tv wandkast op maat
  Tv wandkast op maat

  TV meubel op maat van hout

  Een tv meubel op maat van hout is één van de populairste tv-meubels van dit moment. Het is een tv-meubel die precies past in de huiskamer en is afgestemd op de rest van deze kamer.

  Een tv-meubel van hout is fijn afgewerkt en is zo gemaakt dat het tot in detail is afgestemd op jouw verwachtingen. Vaak is het meubel gemaakt van massief eikenhout.

  Tv meubel op maat van hout

  Heerlijk ontspannen met een tv meubel op maat met haard

  Een tv meubel op maat met haard is een opkomende trend in Nederland. Het zorgt voor een heerlijke ontspannen beleving in de woonkamer.

  Voordat je de keuze maakt om voor een tv meubel met haard te kiezen moet je rekening houden met een aantal factoren. Denk hier bijvoorbeeld aan de kleur en het type van de tv standaard en de grootte van de open haard.

  Een tv meubel op maat met haard is geschikt voor elke woonkamer. Wij denken graag met je mee en zijn specialist op het gebied van maatwerk interieur.

  Tv meubel op maat met haard
  Tv meubel op maat met haard

  TV meubel op maat industrieel

  Een industrieel tv-meubel is altijd handgemaakt van oud metaal. Vaak wordt daar ook een deel hout aan toegevoegd. Ben je op zoek naar een niet al te standaar tv-meubel? Dan is een keuze voor een tv meubel op maat industrieel een goed idee!

  Je kunt het helemaal naar eigen wens invullen. Wat te denken van een tv-meubel met lades of misschien iets traditioneler met deuren en een open vak? Het is allemaal mogelijk. Bekijk hieronder een video van een voorbeeld.

  TV kast op maat laten maken? Lucas Boer Interieurbouw staat voor je klaar

  Wil je een tv kast op maat laten maken? Lucas Boer Interieurbouw is de specialist naar wie je op zoek bent.

  Samen kiezen we voor een design dat uitstekend pas bij jouw interieur. Denk bijvoorbeeld aan het type kast, de type afwerking, de kleur en de afmetingen.


  TV Meubel op maat in Rotterdam en omgeving

  Wij werken vooral in de omgeving Rotterdam en zijn gespecialiseerd in tv meubels, handgemaakte meubels, handgemaakte meubels en schuifdeurkasten op maat.