Wasmachine kasten op maat

Voor wasmachine kasten op maat ben je bij Lucas Boer Interieurbouw op het juiste adres. Ons deskundige team is gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook erg mooi zijn! En helemaal afgestemd op uw wensen.

 • Op maat gemaakte wasmachine kasten
 • Kast voor wasmachine en droger naast elkaar
 • Kast voor wasmachine en droger op elkaar
 • Op maat gemaakte wasmachine kasten

  Elk huis heeft zijn eigen unieke uitdagingen en mogelijkheden. Daarom bieden we speciaal ontworpen wasmachine kasten op maat, die perfect aansluiten bij uw behoeften en de stijl van uw huis. Een wasmachine kast op maat van Lucas Boer Interieurbouw is niet alleen een praktische oplossing, maar ook een esthetische toevoeging aan uw wasruimte. Wij leveren altijd maatwerk interieur.

  wasmachine kast op maat
  wasmachine kast op maat van Lucas Boer Interieurbouw

  Kast voor wasmachine en droger naast elkaar

  Heeft u een wasmachine en droger die naast elkaar staan? Wij hebben de perfecte oplossing. Onze ontwerpers en vakmensen hebben ruime ervaring in het creëren van maatwerk kasten die uw apparaten naast elkaar kunnen huisvesten, terwijl er voldoende ruimte overblijft voor ventilatie en onderhoud. Schuifdeurkasten op maat of andere maatwerk meubels nodig? Ook dat kunnen we voor u regelen.

  Kast voor wasmachine en droger op elkaar

  Als uw wasmachine en droger verticaal op elkaar zijn gestapeld, hebben wij ook de perfecte kastoplossing voor u. Onze op maat gemaakte kasten maximaliseren de ruimte, terwijl ze zorgen voor veiligheid en stabiliteit voor uw apparaten. Bovendien zullen ze de uitstraling van uw wasruimte enorm verbeteren.

  Bij Lucas Boer Interieurbouw, begrijpen we dat een huis meer is dan een plek om te wonen. Het is een weerspiegeling van uw persoonlijke stijl en levensstijl. Laat ons u helpen uw wasruimte te transformeren met onze op maat gemaakte wasmachine kasten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.