Handgemaakte meubels

Wij maken handgemaakte meubels op maat. Er is namelijk niets fijner dan een meubelstuk die helemaal op uw wensen aansluiten.

 • Wat zijn handgemaakte meubels precies?
 • Handgemaakte badkamermeubels
 • Handgemaakte houten meubels
 • Ook voor handgemaakte eiken meubelen kun je rekenen op Lucas Boer Interieurbouw
 • Van ontwerp naar handgemaakte meubels op maat
 • Foto’s van opgeleverde projecten

 • Wat zijn handgemaakte meubels precies?

  Handgemaakte meubels zijn meubels gemaakt door ambachtelijke meubelmakers. Dit kunnen handgemaakte tv-meubels zijn, maar ook bijvoorbeeld een ingebouwde haard, badkamer meubels of handgemaakte keukens.

  Bij Lucas Boer Interieurbouw kunt u terecht voor alle soorten handgemaakte meubelen. We hebben er hieronder een aantal uitgelicht.

  Handgemaakte badkamermeubels

  Nieuwbouw- of verbouwplannen voor in de badkamer? Het maken van handgemaakte badkamermeubels is een vak apart. Lucas Boer Interieurbouw is sinds jaar en dag ervaren in het leveren, ontwerpen en maken van eigen handgemaakt badkamermeubilair.

  Of het nu om robuuste badkamermeubels of een badkamermeubel landelijk industrieel gaat: we maken altijd gebruik van hoogwaardig materiaal, zodat de kwaliteit kan worden gewaarborgd.

  handgemaakte badkamermeubels
  handgemaakte badkamermeubels door Lucas Boer Interieurbouw

  Handgemaakte houten meubels

  Vakwerk is waar Lucas Boer Interieurbouw voor staat. De handgemaakte houten meubels die wij maken worden gemaakt in onze eigen werkplaats in Spijkenisse. Er is letterlijk van alles mogelijk; van woonkamer-tafels tot aan een ingebouwde haard.

  Het vakmanschap van Lucas Boer Interieurbouw is ongeëvenaard. Als u niet zeker weet wat het beste zou werken voor uw project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het doel is altijd om prachtige ruimtes te creëren waar iedereen zich thuis voelt.

  handgemaakte houten meubels

  Ook voor handgemaakte eiken meubelen kun je rekenen op Lucas Boer Interieurbouw

  Handgemaakte eiken meubelen zijn een lust voor het oog. De rijke, uitnodigende kleuren en het gedetailleerde vakmanschap zijn genoeg om zelfs de meest veeleisende koper terug te laten komen voor meer!

  Van het maken van een handgemaakte keuken en een eiken salontafel tot een massief eiken tafel: wij kunnen het regelen.

  Van ontwerp naar handgemaakte meubels op maat

  Vanaf het moment dat u contact met Lucas Boer Interieurbouw opneemt, is ons proces eenvoudig. We bespreken wat uw ruimte voor u betekent en bespreken uw wensen en behoeften. Zodra we deze details hebben vastgesteld beginnen we met het ontwerpen.

  In deze ontwerpen worden alle details uitgewerkt; van maatvoering tot aan de materiaalkeuze. Dit ontwerp wordt vervolgens samen met de offerte naar u opgestuurd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer er akkoord op de offerte wordt gegeven, plannen we een datum in en gaan voor u aan de slag!

  Foto’s van opgeleverde projecten