Maatwerk interieur

Voor maatwerk interieur ben je bij Lucas Boer Interieurbouw op het juiste adres. Alles wat wij maken is op maat gemaakt en op uw wensen afgesteld.

 • Maatwerk interieurs volgens uw woon- en werk wensen
 • Welk interieur past bij mij?
 • Maatwerk interieur en keukens
 • Maatwerk interieurbouw door Lucas Boer Interieurbouw
 • Foto’s van opgeleverde projecten
 • Maatwerk interieurs volgens uw woon- en werk wensen

  Samen met ons team van gepassioneerde professionals zorgen wij ervoor dat uw interieur op maat precies goed is.

  U bepaalt de manier waarop u wilt wonen of werken; samen zorgen we voor maximaal comfort op elk moment. Vanaf het moment dat het begint als een idee tot en met de bouw en uiteindelijk de realisatie: Lucas Boer Interieurbouw is dé interieur maatwerk specialist.

  Maatwerk interieurs
  Maatwerk interieur door Lucas Boer Interieurbouw

  Welk interieur past bij mij?

  “Welk interieur past bij mij?” is een vraag die we best vaak te horen krijgen. En het is ook best lastig, want er zijn veel stijlen om uit te kiezen bij het inrichten van je huis of werkplek.

  Elke persoon heeft zijn eigen persoonlijke stijl. En deze stijl is de onmisbare leidraad bij het inrichten van een nieuwe woon- of werkplek.

  Heb je nou het idee dat je niet precies weet of jouw woonstijl industrieel, landelijk, basic, vintage of bijvoorbeeld design is? Aan de hand van voorbeelden kunnen wij precies inschatten welke stijl het best bij jouw past.

  Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Maatwerk interieur en keukens

  Lucas Boer Interieurbouw staat bekend om maatwerk interieur zoals handgemaakte meubels, schuifdeurkasten op maat en handgemaakte keukens.

  Wij kunnen maatwerk interieur en keukens in alle soorten en maten maken in elke gewenste stijl. Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid staat voorop in onze projecten. Ons maatwerk zorgt voor originele concepten voor in huis, kantoor en meer!

  “Samen zorgen we ervoor dat uw droomhuis- of werkplek wordt gerealiseerd”

  Maatwerk interieur en keukens
  Maatwerk interieur en keukens

  Maatwerk interieurbouw door Lucas Boer Interieurbouw

  Kies je voor Lucas Boer Interieurbouw, dan kies je voor eerlijke prijzen en vakmanschap. Geen overbodige grote showrooms of prijzen die veel te hoog zijn.

  Maar op een informele manier op locatie aan de keukentafel; hier ontstaan namelijk de prachtigste ideeën, of in ons inspiratiecentrum in Spijkenisse!

  Neem vrijblijvend contact met ons door te bellen naar 0181 600 234 of door het invullen van het contactformulier.

  Foto’s van opgeleverde projecten